Hva er en mammamage?

Under svangerskapets ni måneder strekkes de rette magemusklene og de dype indre musklene gradvis ut og tilpasser seg det voksende barnet inni magen, som en strikk under stadig spenn. Når fødselen har vært, uansett om det er en vaginal fødsel eller keisersnitt, så greier ikke mage musklene å trekke seg sammen tilbake til der de var før fødselen og blir som en slapp strikk uten spenst. Det er en mammammage. 

Det som er viktig etter graviditeten og fødselen er at den dype magen og bekkenbunnen får tilbake sin funksjon. Første steget da er å begynne med mammamage trening som er sikker magetrening etter graviditet.

En som har mammamage kan nettopp ha født, eller født for f.eks. 20 år siden. Utfordringer i magemusklene kan være langvarige hvis de ikke blir aktivert og trent opp etter fødsel. 

Mammamage trening kan forekomme i en gruppetime eller en til en.

 

Mammamage konsultasjon:

Under en mammamage konsultasjon, kjennes det på magen og det tas mål av eventuel diastase (mellomrommellom magemusklene) og de dype musklenes aktivering testes i ulike posisjoner. Effektive og enkle øvelser blir gitt til hjemmeøving.

Konsultasjon ca. 45-60 min Kr. 850,-

Oppfølgningstime:

Progresjonen testes og ny øvelser blir gitt.
Oppfølgningstime 30-40 in kr.550,-

For mer informasjon ta kontakt